TIETOSUOJASELOSTE


Rekisteri- ja tietosuojaseloste
Tämä on Wood Innovations Finland Oy:n henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. Päivitetty 5.11.2021.
​Yrityksemme tietosuojaseloste kertoo, millaisia henkilötietoja voimme kerätä asiakkaastamme hänen tilatessaan tuotteitamme ja palveluitamme tai ottaessaan yhteyttä meihin wiilu.fi verkkosivuston kautta. Rekisteriselosteesta ilmenee myös se, mihin tarkoituksiin voimme keräämiämme henkilötietoja hyödyntää. Käyttämällä verkkosivustoamme ja palveluitamme asiakkaamme hyväksyy henkilötietojensa käsittelyn laatimamme ja päivittämämme tietosuojaselosteen mukaisesti.
 
1. Rekisterinpitäjä
Wood Innovations Finland Oy
Ainonkatu 3 B 1 
15140 Lahti
​2684967-8
 
2. Rekisteristä vastaava yhteyshenkilö
Jonas Nieminen
04035698521
 
3. Rekisterin nimi
Wood Innovations Finland Oy:n asiakas- ja markkinointirekisteri.
 
4. Henkilötietojen käsittely
Yrityksemme asiakkaiden henkilötietoja hyödynnetään vain voimassa olevan henkilötietolain mukaisiin tarkoituksiin:
Asiakassuhteiden hoitamiseen ja ylläpitoon
Asiakaskirjeiden ja tiedotteiden toimittamiseen ja lähettämiseen
Asiakaskuntaa koskevan informaation keräämiseen
Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.
 
5. Rekisterin tietosisältö
Lomakkeelta tallennetaan ne yhteystiedot, jotka lomakkeen lähettäjä on ilmoittanut.
 
6. Säännönmukaiset tietolähteet
Asiakkailtamme saatavien henkilötietojen säilytysajat vaihtelevat lainsäädännöstä sekä niiden käyttötarkoituksesta ja tilanteesta riippuen. Henkilötietoja päivitetään tarvittaessa ja niitä säilytetään huolellisesti lain edellyttämällä tavalla.
 
7. Tietojen säännönmukainen luovuttaminen
Asiakkailtamme keräämiämme tietoja luovutamme voimassa olevan henkilötietolain 19 § mukaisiin suoramarkkinointitarkoituksiin sekä mielipidetutkimuksiin.
 
8. Tietojen siirto EU:n tai EFTA:n ulkopuolelle
Henkilötietoja ei siirretä EU:n tai EFTA:n ulkopuolelle.
 
9. Evästeiden (Cookie) hyödyntäminen
Verkkosivumme hyödyntää evästeitä voidakseen tarjota palvelut asiakasystävällisinä.
Verkkosivustomme käyttää Google Analytics-ohjelmistoja tilastotietoja varten sivuston kävijöistä.
Käyttäjä voi antaa suostumuksensa evästeiden käytölle tai kieltää sen selaimensa asetuksista.
 
10. Henkilötietojen tarkastusoikeus
Yrityksemme asiakas- ja markkinointirekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus tarkistaa kyseiseen rekisteriin tallennetut tietonsa ja vaatia mahdollisen virheellisen tiedon korjaamista tai vaihtoehtoisesti puutteellisen tiedon täydentämistä.
11. Rekisterin suojaus
Tiedot siirretään SSL-suojatun yhteyden ylitse.
Sähköiset  tiedot on suojattu palomuurilla, käyttäjätunnuksin ja salasanoin.
Tietojen käyttöoikeus on vain niillä rekisterinpitäjän palveluksessa olevilla henkilöillä, jotka tarvitsevat tietoja tehtävissään.