TILAUSEHDOT


Wiilu 2684967-8 myy tuotteita yksityishenkilöille, yrityksille ja yhteisöille Suomeen. Pidätämme oikeuden toimitusehtojen ja hintojen muutoksiin. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron (24%).

Suomen sisäiset tilaukset

Tilattavat tuotteet valitaan Wiilun verkkokaupassa lisäämällä ne ostoskoriin. Tilauksen lähettäminen tapahtuu "Maksu kassalla" toiminnossa. Tilauksen tehdessäsi hyväksyt nämä toimitusehdot, tuotteiden hinnat sekä mahdolliset toimituskulut. Lähetämme tilausvahvistuksen antamaasi puhelinnumeroon / sähköpostiin. Tilausvahvistuksessa ilmenee tilatut tuotteet sekä hinta.

Ulkomaiset tilaukset

Ulkomaille toimitettavat tilaukset sovitaan erikseen. Olethan yhteydessä etukäteen asiakaspalveluumme, mikäli haluat tilata tuotteitamme ulkomaille.

Toimitus

Tilaukset postitetaan 1-3 arkipäivän kuluessa tilauksesta. Mikäli toimitettavat tuotteet ovat tilaustuotteita, toimitusaika on yleensä 1-2 viikkoa. Mikäli tuote on loppunut varastostamme, kannattaa saatavuus varmistaa asiakaspalvelustamme. Toimituskulut ovat Suomeen 4,90€ / tilaus. Yli 50€ maksaviin tilauksiin toimituskulut ovat ilmaiset. Toimituskulut näet verkkokaupan kassatoiminnossa ennen tilauksen lopullista hyväksymistä. Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut toimituksen aikana, tulee tästä ilmoittaa viipymättä, mutta kuitenkin 14 vuorokauden kuluessa asiakaspalveluumme. Toimituksessa vioittuneista paketeista tulee viipymättä ilmoittaa toimituksesta vastanneelle yhtiölle.

Palautukset

Wiilun verkkokaupan asiakkaalla on kuluttajasuojalain mukainen 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Asiakkaalla on oikeus vaihtaa tai palauttaa tilaamansa tuotteet. Varmistathan asiakaspalvelusta tilaustöiden/kustomoitujen tuotteiden palautusmahdollisuuden. Vaihdettavien tai palautettavien tuotteiden tulee olla myyntikuntoisia ja alkuperäispakkauksessa. Mikäli haluat palauttaa tai vaihtaa tilaamiasi tuotteita, olethan ensin yhteydessä asiakaspalveluumme palautusohjeiden saamiseksi. Liitäthän palautukseen aina mukaan nimesi, yhteystietosi sekä tilinumerosi mahdollista maksunpalautusta varten.

Tilauksen peruuttaminen, virhevastuu ja reklamaatiot

Voit peruuttaa tilauksen ennen sen toimitusta. Tilauksen peruminen onnistuu sähköpostitse lähetettävällä kirjallisella ilmoituksella. Reklamaatiotilanteissa ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Verkkokaupalla on lakisääteinen virhevastuu myydyistä tuotteista. Kuluttajalla on oikeus viedä mahdolliset riitatilanteet kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi.
 

Maksuehdot

Wiilu (2684967-8) myy tuotteita verkkokaupassa yksityishenkilöille, yrityksille ja yhteisöille.​

Maksuvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (21222839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan. 

Paytrail Oyj, y-tunnus 2122839-7

Innova 2 Lutakonaukio 7

40100 Jyväskylä

Puhelin: 020 718 7830

www.paytrail.com

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Paytrail Oyj, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode -todentamispalvelut. Paytrail näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin. 

Maksaminen laskulla / osamaksulla

Voit halutessasi valita tilauksesi Collectorlaskun /-osamaksun, jolloin tuotteet toimitetaan sinulle ensin. Collector lähettää laskun tilausta seuraavana päivänä ja siinä on 45 päivää korotonta maksuaikaa. Rahoitusyhtiö lisää tilaukseen oman laskutuslisänsä (3,8€). Huomioithan, että myös laskulla maksettaessa henkilöllisyyden varmentaminen tapahtuu verkkopankkitunnuksilla. 

Kysyttävää?

Mikäli sinulla heräsi jotain kysyttävää, voit olla meihin yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse. 

info@wiilubike.fi

0403569851

Pidätämme oikeudet muutoksiin toimitus- / maksuehdoissa.